Διακοπές Πήλιο - Pelion
To Flori’s House βρίσκεται μια ανάσα από το κύμα της παραλίας, Χορευτού σε μια τοποθεσία ιδιαίτερα ήσυχη δίπλα από μια ρεματιά που φροντίζει μόνιμα για δροσιά.
Είναι ένα κατάλυμα με 4 διαμερίσματα δύο στο ισόγειο με μεγάλη αυλή, ένα στον μεσαίο όροφο με μεγάλη βεράντα και ένα στον δεύτερο όροφο με μεγάλο μπαλκόνι και όλα με πολλές ανέσεις.
Εκείνο που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι για όσες μέρες και να μείνετε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητό σας μιας και το κατάλυμα πέραν ότι είναι δίπλα στην θάλασσα είναι σε απόσταση πολύ κοντινή από το κέντρο του χωριού όπου μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, ταβέρνες, ψαροταβέρνες η μία καλύτερη από την άλλη. Ακόμη υπάρχει Σούπερ Μάρκετ, μαγαζιά με σουβενίρ και οργανωμένη παραλία για να γίνει η διαμονή σας ευχάριστη και αξέχαστη. Στο σημείο πού βρισκόμαστε βρίσκεται πάντα να παρκάρετε, η απόσταση που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας θα είναι από 30 μέχρι και 50 μέτρα περίπου.