5η Γιορτή Τσίπουρου το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Διακοπές Πήλιο - Pelion

5η Γιορτή Τσίπουρου 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε απο τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουρεσίου η 5η Γιορτή Τσίπουρου το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της γιορτής προσφέρθηκε δωρεάν τσίπουρο, λουκουμάδες αλλά και πολλά γευστικά εδέσματα μέσα απο την ευγενή χορηγία των επαγγελματιών της περιοχής.

Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ζωντανή ορχήστρα λαϊκής και δημοτικής μουσικής και με την μαγευτική παρουσία των χορευτικών τμημάτων απο τα ενωτικά διαμερισματα του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Στη γιορτή το παρόν έδωσαν η κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ως Υφυπουργός Εσωτερικών, η Αντιπεριφερειάρχης κα Κολυνδρίνη, ο Κος Καλτσογιάννης Γεώργιος ως Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος ο Κος Κοκκίνης Αθανάσιος ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και ο Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσάφτης, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δμοτικού συμβουλίου.

Επίσης το παρόν έδωσε και ο πρώην δημαρχος Μουρεσίου Κωνσταντίνος Λεβέντης.

Περιοχή

Μούρεσι, Θέα Αιγαίο Πέλαγος

 

 Πήλιο με τις Μαγευτικές παραλίες και τα  χωριά

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Free xml sitemap generator

Terms of Use - Privacy Policy

ATM MACHINES
Ζαγορά
Άγιος Ιωάννης
Τσαγκαράδα
Πορταριά
Βόλος

 

   

 

Ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατµοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασµά του, είναι ένα τρένο-τουριστικό αξιοθέατο των χωριών του Πηλίου.

         

   

            

         

 

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Ζαγορίν φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό.