Αρχοντικό Πάντου

Πορταριά, Πηλίου
Τηλ. 24..........show
Διαμονή Book on Line

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Σαν μπήκαμε στη διαδικασία ανακαίνισης του αρχοντικού, δεν απείχαμε πολύ από το να στήσουμε ένα χώρο σπιτικό, ευρυματικό στη χρήση των χώρων του, αυθεντικό στην αρχοντιά του, με λίγα λόγια ένα χώρο αντάξιο της ιστορίας του.

Με την πρώτη του πέτρα βαλμένη κάπου στα τέλη του 19ου αιώνα, με επιρροές και τάσεις των Αιγυπτιωτών της εποχής, αποκτήθηκε από τον Γεώργιο Πάντο και στάθηκε όρθιο για να μαρτυρήσει σημαντικά ιστορικά γεγονότα των καιρών του.

Τα χρόνια και η φυσική φθορά δεν απαξίωσαν το κτίριο, αφού με τα δυνατά αρχιτεκτονικά του στοιχεία και τον απαράμιλλης ομορφιάς περιβάλλοντα χώρο, διατήρισε την αίγλη και το χαρακτήρα του.

Είμαστε λοιπόν περήφανοι να παρουσιάσουμε ένα αποτέλεσμα πολλαπλών προκλήσεων και σίγουρα, στα παραδοσιακά του στοιχεία, ένα στοίχημα κερδισμένο.

Στον  ξενώνα μας λειτουργούν χώρος υποδοχής, σαλόνι ως αίθουσα πρωινού, 6 δίκλινα δωμάτια καθώς και μία σουίτα με δυνατότητα φιλοξενίας 4 ατόμων.

Σε διπλανό χώρο υπάρχει ανεξάρτητο οίκημα με μικρή σοφίτα, ιδανικό για όσους επιθυμούν πιο ιδιωτικές και ήσυχες στιγμές.

Με έπιπλα και ύφος που σέβονται το χώρο, κάθε δωμάτιο μαγνητίζει το βλέμμα με τα ιδιαίτερά του χαρακτηριστικά και την καλαίσθητη προσέγγιση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Internet Free Wi-fi διατίθεται σε ολόκληρο το κτίριο, Free Wi-Fi διατίθεται σε όλα τα δωμάτια

Περιοχή

Πορταριά, Θέα Παγασητικό Κόλπο
Πορταριά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΗΛΙΟ

ΜΑΚΡΥΡΡΑΧΗ, 37001

ΤΗΛ. 6947 819381

E-mail us

Όροι χρήσης & Πολιτική απορρήτου