Αρχοντικό Πάντου - χρονολογείται από τον 19ο αιώνα

Πορταριά, Πηλίου
Τηλ. 24..........show
Διαμονή Book on Line

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Σαν μπήκαμε στη διαδικασία ανακαίνισης του αρχοντικού, δεν απείχαμε πολύ από το να στήσουμε ένα χώρο σπιτικό, ευρυματικό στη χρήση των χώρων του, αυθεντικό στην αρχοντιά του, με λίγα λόγια ένα χώρο αντάξιο της ιστορίας του.

Με την πρώτη του πέτρα βαλμένη κάπου στα τέλη του 19ου αιώνα, με επιρροές και τάσεις των Αιγυπτιωτών της εποχής, αποκτήθηκε από τον Γεώργιο Πάντο και στάθηκε όρθιο για να μαρτυρήσει σημαντικά ιστορικά γεγονότα των καιρών του.

Τα χρόνια και η φυσική φθορά δεν απαξίωσαν το κτίριο, αφού με τα δυνατά αρχιτεκτονικά του στοιχεία και τον απαράμιλλης ομορφιάς περιβάλλοντα χώρο, διατήρισε την αίγλη και το χαρακτήρα του.

Είμαστε λοιπόν περήφανοι να παρουσιάσουμε ένα αποτέλεσμα πολλαπλών προκλήσεων και σίγουρα, στα παραδοσιακά του στοιχεία, ένα στοίχημα κερδισμένο.

Στον  ξενώνα μας λειτουργούν χώρος υποδοχής, σαλόνι ως αίθουσα πρωινού, 6 δίκλινα δωμάτια καθώς και μία σουίτα με δυνατότητα φιλοξενίας 4 ατόμων.

Σε διπλανό χώρο υπάρχει ανεξάρτητο οίκημα με μικρή σοφίτα, ιδανικό για όσους επιθυμούν πιο ιδιωτικές και ήσυχες στιγμές.

Με έπιπλα και ύφος που σέβονται το χώρο, κάθε δωμάτιο μαγνητίζει το βλέμμα με τα ιδιαίτερά του χαρακτηριστικά και την καλαίσθητη προσέγγιση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Internet Free Wi-fi διατίθεται σε ολόκληρο το κτίριο, Free Wi-Fi διατίθεται σε όλα τα δωμάτια

Περιοχή

Πορταριά, Θέα Παγασητικό Κόλπο
Πορταριά

 

 Πήλιο με τις Μαγευτικές παραλίες και τα  χωριά

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Free xml sitemap generator

Terms of Use - Privacy Policy

ATM MACHINES
Ζαγορά
Άγιος Ιωάννης
Τσαγκαράδα
Πορταριά
Βόλος

 

   

 

Ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατµοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασµά του, είναι ένα τρένο-τουριστικό αξιοθέατο των χωριών του Πηλίου.

         

   

            

         

 

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Ζαγορίν φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό.