Βίλα Νικολάου

Νικολάου Ανδρέας
Τηλ. 24..........show
ON LINE ΚΡΑΤΗΣΗ Booking.com "> Booking.com
Διαμονή Book on Line

Booking.com

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Βίλα Νικολάου - Τσαγκαράδα Πήλιο

ΓΕΝΙΚΑ Η μοναδική κάθε εποχή, ποικιλόχρωμη και πλούσια φύση και βλάστηση του Πηλίου με τα παραδοσιακά λιθόκτιστα σπίτια, τις γραφικές πλακόστρωτες πλατανοσκέπαστες πλατείες και καλντερίμια, τις γάργαρες πηγαίες βρύσες, δαντελένιες τυρκουάζ παραλίες και η τέλεια εναρμόνιση της με την γαλήνη και ηρεμία του απόλυτου τοπίου, προσφέρουν ξεκούραστες, ανέμελες, μοναδικές διακοπές.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

Στη καρδιά αυτού του ειδυλλιακού τόπου που λέγεται Τσαγκαράδα και πέντε λεπτά από την φημισμένη παραλία του Μυλοποτάμου συναντούμε το πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής συγκρότημα μας, την ΒΙΛΛΑ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1 και 2, πνιγμένη σ’ όλες τις αποχρώσεις του πράσινου αλλά και όλης της ίριδας.

ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΜΑΣ
Τα υπερπολυτελή δωμάτια και διαμερίσματά μας, καθένα με το δικό του χαρακτήρα, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις με παροχές υψηλών προδιαγραφών και  σημασία στην λεπτομέρεια για απαιτητικούς (τζακούζι, τζάκι, ψυγείο, τηλέφωνο, ευρύχωρα μπαλκόνια με θέα, κεντρική θέρμανση και ασύρματο Internet).


Το πρωινό σας, το ποτό σας ή το καφέ σας μπορείτε να απολαύσετε είτε κάτω από τη δροσιά των δένδρων το καλοκαίρι είτε δίπλα στο τζάκι το χειμώνα.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε φιλικότατα σε ένα μοναδικά ζεστό, φιλόξενο περιβάλλον που σας υπόσχεται να κάνει τη διαμονή σας μοναδική, αξέχαστη και φανταστική.

Περιοχή

Τσαγκαράδα, Θέα Αιγαίο Πέλαγος

 

 Πήλιο με τις Μαγευτικές παραλίες και τα  χωριά

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Free xml sitemap generator

Terms of Use - Privacy Policy

ATM MACHINES
Ζαγορά
Άγιος Ιωάννης
Τσαγκαράδα
Πορταριά
Βόλος

 

   

 

Ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατµοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασµά του, είναι ένα τρένο-τουριστικό αξιοθέατο των χωριών του Πηλίου.

         

   

            

         

 

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Ζαγορίν φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό.