Αρχοντικό Παπουτσή Μούρεσι

Μούρεσι Πηλίου Τ.Κ. 37 012
Τηλέφωνο: 24260 49995
FAX: 2426049414
http://www.pelion-mouresi.com
Διαμονή Book on Line

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Στο ξενοδοχείο "Αρχοντικό Παπουτσή"

παντρεύεται το παραδοσιακό με το σύγχρονο στυλ, για μία διαμονή που συνδυάζει το τέλειο σε προσιτές τιμές και είναι όλο το χρόνο διαθέσιμο για διακοπές με ευχάριστες αποδράσεις στο βουνό του Πηλίου και τη θάλασσα του Αιγαίου.

Το "Αρχοντικό Παπουτσή"...

... λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2009. Βρίσκεται στην πλατεία του χωριού Μούρεσι, στο ανατολικό Πήλιο, σε απόσταση 4Km από τον Αη-Γιάννη και 2Km από την Τσαγκαράδα. Πρόκειται για τρία ξεχωριστά αναπαλαιωμένα παραδοσιακά καταλύματα, που αποτελούνται από επτά σουίτες εξασφαλίζοντας άνετη, πολυτελή και χαλαρωτική διαμονή σε κάθε εποχή.

Η Θάλεια θα σας καλοδεχθεί και η κοινωνικότητά της θα σας κάνει να νιώσετε στις διακοπές σας τόσο άνετα όσο στο σπίτι σας.

Η οικογένεια Παπουτσή...

...είναι στενά συνδεδεμένη με τον τουρισμό. Από το 1923 οι προηγούμενες γενιές της οικογένειας μετέφεραν επισκέπτες του ανατολικού Πηλίου στην Τσαγκαράδα, τον Αϊ-Γιάννη, και τις υπόλοιπες περιοχές. Αργότερα ο Απόστολος Παπουτσής άνοιξε και διατηρούσε για χρόνια το δικό του εστιατόριο-ψησταριά στο Μούρεσι, που ακόμη θυμούνται οι παλιοί επισκέπτες, ενώ τα τελευταία τριάντα χρόνια διατηρεί με τα ανθοκήπια Παπουτσή. Σχεδόν έναν αιώνα λοιπόν η οικογένεια βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που επισκέπτονται και αγαπούν το Πήλιο. Όσο για σήμερα με το ξενοδοχείο που έφτιαξε με μεράκι η οικογένεια, προσδοκεί να δώσει στους επισκέπτες της την ευχαρίστηση, του να ζουν στην ομορφιά του χωριού και στην άνεση της σημερινής εποχής. Στη διάθεση των επισκεπτών είναι επίσης το αγρόκτημα της οικογένειας, 50 περίπου στρεμμάτων, για πεζοπορίες, γνωριμία με τη φύση, και ξεκούραση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Internet Free Wi-fi διατίθεται σε ολόκληρο το κτίριο, Free Wi-Fi διατίθεται σε όλα τα δωμάτια

Περιοχή

Μούρεσι, Θέα Αιγαίο Πέλαγος
Κεντρική Πλατεία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΗΛΙΟ

ΜΑΚΡΥΡΡΑΧΗ, 37001

ΤΗΛ. 6947 819381

E-mail us

Όροι χρήσης & Πολιτική απορρήτου