Αρχοντικό Παπουτσή Μούρεσι

Μούρεσι Πηλίου Τ.Κ. 37 012
Τηλέφωνο: 24260 49995
FAX: 2426049414
http://www.pelion-mouresi.com
Διαμονή Book on Line

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Στο ξενοδοχείο "Αρχοντικό Παπουτσή"

παντρεύεται το παραδοσιακό με το σύγχρονο στυλ, για μία διαμονή που συνδυάζει το τέλειο σε προσιτές τιμές και είναι όλο το χρόνο διαθέσιμο για διακοπές με ευχάριστες αποδράσεις στο βουνό του Πηλίου και τη θάλασσα του Αιγαίου.

Το "Αρχοντικό Παπουτσή"...

... λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2009. Βρίσκεται στην πλατεία του χωριού Μούρεσι, στο ανατολικό Πήλιο, σε απόσταση 4Km από τον Αη-Γιάννη και 2Km από την Τσαγκαράδα. Πρόκειται για τρία ξεχωριστά αναπαλαιωμένα παραδοσιακά καταλύματα, που αποτελούνται από επτά σουίτες εξασφαλίζοντας άνετη, πολυτελή και χαλαρωτική διαμονή σε κάθε εποχή.

Η Θάλεια θα σας καλοδεχθεί και η κοινωνικότητά της θα σας κάνει να νιώσετε στις διακοπές σας τόσο άνετα όσο στο σπίτι σας.

Η οικογένεια Παπουτσή...

...είναι στενά συνδεδεμένη με τον τουρισμό. Από το 1923 οι προηγούμενες γενιές της οικογένειας μετέφεραν επισκέπτες του ανατολικού Πηλίου στην Τσαγκαράδα, τον Αϊ-Γιάννη, και τις υπόλοιπες περιοχές. Αργότερα ο Απόστολος Παπουτσής άνοιξε και διατηρούσε για χρόνια το δικό του εστιατόριο-ψησταριά στο Μούρεσι, που ακόμη θυμούνται οι παλιοί επισκέπτες, ενώ τα τελευταία τριάντα χρόνια διατηρεί με τα ανθοκήπια Παπουτσή. Σχεδόν έναν αιώνα λοιπόν η οικογένεια βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που επισκέπτονται και αγαπούν το Πήλιο. Όσο για σήμερα με το ξενοδοχείο που έφτιαξε με μεράκι η οικογένεια, προσδοκεί να δώσει στους επισκέπτες της την ευχαρίστηση, του να ζουν στην ομορφιά του χωριού και στην άνεση της σημερινής εποχής. Στη διάθεση των επισκεπτών είναι επίσης το αγρόκτημα της οικογένειας, 50 περίπου στρεμμάτων, για πεζοπορίες, γνωριμία με τη φύση, και ξεκούραση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Internet Free Wi-fi διατίθεται σε ολόκληρο το κτίριο, Free Wi-Fi διατίθεται σε όλα τα δωμάτια

Περιοχή

Μούρεσι, Θέα Αιγαίο Πέλαγος
Κεντρική Πλατεία

 

 Πήλιο με τις Μαγευτικές παραλίες και τα  χωριά

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Free xml sitemap generator

Terms of Use - Privacy Policy

ATM MACHINES
Ζαγορά
Άγιος Ιωάννης
Τσαγκαράδα
Πορταριά
Βόλος

 

   

 

Ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατµοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασµά του, είναι ένα τρένο-τουριστικό αξιοθέατο των χωριών του Πηλίου.

         

   

            

         

 

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Ζαγορίν φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό.