ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Stavroula
Κινητό 6947819381
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο ilovepelion@gmail.com

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Η ilovepelion “Eταιρεία διαχείρισης ακινήτων” διαχειρίζεται τουριστικά ακίνητα, συνδέοντας τους ταξιδιώτες με μοναδικές παροχές στο Πήλιο

Η τέλεια καταχώρηση που απευθύνεται στους τέλειους επισκέπτες   Διαχειριζόμενα Ακίνητα

Eταιρεία διαχείρισης ακινήτων στo Πήλιο, τουριστικά ακίνητα, βίλες, Ξενοδοχεία, Κατοικίες

Η ilovepelion “Eταιρεία διαχείρισης ακινήτων” διαχειρίζεται τουριστικά ακίνητα, συνδέοντας τους ταξιδιώτες με μοναδικές παροχές στο Πήλιο. Επενδύοντας στην γνώση και εμπειρία που έχουμε, τόσο στη διαχείριση τουριστικών ακινήτων όσο και την ίδια την περιοχή του Πηλίου. Οι ιδιοκτήτες που συνεργάζονται με την ilovepelion κερδίζουν περισσότερα και είναι ήσυχοι όσον αφορά στη διαχείριση του ακινήτου τους.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

  • Εφάπαξ, κατ’ αποκοπή ποσό για την διαμόρφωση της καταχώρησης
  • Διαχείριση στις δύο μεγάλές πλατφόρμες αναζήτησης τουριστικών ακινήτων, όπως η Airbnb και Booking.com
    • Χρεώνουμε προμήθεια κατόπιν συμφωνίας
  • Απάντηση σε ερωτήσεις επισκεπτών
  • Παράδοση και παραλαβή κλειδιών
  • Πληροφορίες σχετικά με την περιοχή
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ και ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ από εμάς μετά από συμφωνία

To σημαντικότερο όλων: κερδίζουμε μόνο όταν κερδίζετε και σεις!

Μπορούμε να πλαισιώσουμε την καταχώρισή του καταλύματός σας με υψηλής ποιότητας HD φωτογραφίες και βίντεο, με πολλή προσοχή και επιμέλεια. Οι επισκέπτες σας θα γνωρίζουν ακριβώς πού θα μείνουν όταν κάνουν κράτηση, γεγονός που οδηγεί πάντα σε ευχαριστημένους πελάτες, θετικές εντυπώσεις και καλύτερες κριτικές. Η καταχώρισή σας θα εμφανίζεται στις δύο μεγάλές πλατφόρμες αναζήτησης τουριστικών ακινήτων, όπως η Airbnb και Booking.com.

Επαγγελματική φροντίδα που εμπνέει εμπιστοσύνη

Οι άνθρωποί που φροντίζουν το κατάλυμά σας, δηλαδή το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθαριότητας διαμένουν μόνιμα στο Πήλιο. Εμπιστευόμαστε   κάποιους τοπικούς τεχνίτες ή καθαρίστριες για τα καταλύματά σας  συνεργαζόμαστε  μαζί τους αρκεί η εργασία τους να καλύπτει τα αυστηρά μας πρότυπα.

Η καθαριότητα

Επιλέγουμε και καταρτίζουμε τους καλύτερους επαγγελματίες καθαριότητας, παρέχοντάς τους λεπτομερή λίστα ελέγχου για τον καθαρισμό, αλλά και πραγματοποιώντας τακτικούς ελέγχους, ενώ τους υποστηρίζουμε με όλα τα απαραίτητα υλικά που χρειάζονται για να είναι αποτελεσματικοί. 

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης

Διερευνούμε, μεσολαβούμε και ελέγχουμε όλες τις εργασίες που αφορούν σε αποκατάσταση βλαβών, συντήρηση ή βελτίωση της  ιδιοκτησίας σας, και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα άμεσα και με συνέπεια. Συντονίζουμε οποιαδήποτε εργασία απαιτείται να γίνει, συντήρηση κήπου, επισκευή υδραυλικών ή ηλεκτρολογικών, συντήρηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, όπως και ανακαινίσεις που τυχόν απαιτούνται. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες, αξιόπιστες υπηρεσίες, και συνεργαζόμαστε με έμπειρο προσωπικό της τοπικής αγοράς.

Διαχειριζόμενα Ακίνητα

 

 Πήλιο με τις Μαγευτικές παραλίες και τα  χωριά

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Free xml sitemap generator

Terms of Use - Privacy Policy

ATM MACHINES
Ζαγορά
Άγιος Ιωάννης
Τσαγκαράδα
Πορταριά
Βόλος

 

   

 

Ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατµοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασµά του, είναι ένα τρένο-τουριστικό αξιοθέατο των χωριών του Πηλίου.

         

   

            

         

 

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Ζαγορίν φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό.