Θέατρο Ξουριχτίου

Διαμονή Book on Line

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Το 'ανοιχτό θέατρο Ξουριχτίου, με απαράμιλλη θέα προς το Αιγαίο, μοναδικού κάλλους, 1000 θέσεων και εντυπωσιακή ακουστική

Απο το καλοκαίρι του 2009 το Πήλιο απέκτησε το δικό του Θέατρο. Το ''ανοιχτό θέατρο Ξουριχτίου'', με απαράμιλλη θέα προς το Αιγαίο, μοναδικού κάλλους, 1000 θέσεων και εντυπωσιακή ακουστική. Το μοναδικό στην περιοχή του Πηλίου, έχοντας φιλοξενήσει τα καλοκαίρια υπέροχες παραστάσεις και συναυλίες.

Ποιός θα περίμενε πως στο χώρο ενός παλιού και εγκαταλελειμμένου λατομείου θα χτιζόταν ένα Θέατρο, σύμβολο Μάθησης και Ειρήνης, Τέχνης και Πολιτισμού. Διαμορφώθηκε ενας χώρος με έντονο το κλασικό στοιχείο, ένας χώρος λιτός και απέριττος όπως ταιριάζει στην τοποθεσία, ώστε η παρέμβαση να μην διαταράσσει τη γαλήνη και την ομορφιά του περιβάλλοντος. Δίνει την εντύπωση αρχαίου θεάτρου, σαν να υπήρχε εκεί επί σειρά ετών.

 

Πηγή: http://www.filyrapilio.gr/

Περιοχή

Ξουρύχτι, Θέα Αιγαίο Πέλαγος

Video

 

 Πήλιο με τις Μαγευτικές παραλίες και τα  χωριά

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Free xml sitemap generator

Terms of Use - Privacy Policy

ATM MACHINES
Ζαγορά
Άγιος Ιωάννης
Τσαγκαράδα
Πορταριά
Βόλος

 

   

 

Ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατµοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασµά του, είναι ένα τρένο-τουριστικό αξιοθέατο των χωριών του Πηλίου.

         

   

            

         

 

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Ζαγορίν φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό.