Αγριά - παραθαλάσσιος τουριστικός προορισμός

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Αγριά Βόλου ,

παραθαλάσσιος τουριστικός προορισμός ο οποίος βρίσκεται στην πλευρά του Παγασητικού κόλπου 7 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Βόλου.

Η Αγριά, μια σύγχρονη και δυναμική κωμόπολη, προσφέρει στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και απόλαυσης μέσα από τα πολυάριθμα παραλιακά ταβερνάκια, τα εστιατόρια, τα τσιπουράδικα με τους πεντανόστιμους μεζέδες και τα αναψυκτήρια.

Εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό για μια βόλτα στην παραλία της Αγριάς, απολαύστε τον καφέ σας σε μια από τις πολλές καφετέριες και γευθείτε καλομαγειρεμένο φαγητό και παραδοσιακές συνταγές από τις ταβέρνες της περιοχής.

Επίσης επισκεφτείτε μετά την Αγριά και κατά μήκος της παραλίας το Σουτραλί. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν μέσα από τις πολλές πολιτιστικές-καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει με επιτυχία ο Δήμος κάθε χρόνο.

Μια από αυτές είναι και το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στο οποίο συμμετέχουν σολίστ από όλο τον κόσμο αλλά και η ‘Ψαράδικη Βραδιά’ , ένα παραδοσιακό γλέντι, στο οποίο προσφέρονται άφθονα ψάρια και το κέφι διαρκεί ως το πρωί.

Αξίζει ακόμη να επισκεφθείτε το ξωκλήσι του Τιμίου Σταυρού με το υπέροχο ξυλόγλυπτο τέμπλο και το εκκλησάκι της Παναγιάς που είναι χτισμένο πάνω σε βράχο.

Απολαύστε τη βόλτα σας στην παραλία και αγοράστε υπέροχα κεραμικά, φρέσκα φρούτα και γλυκά του κουταλιού.

Περιοχή

Αγριά, Παραλίες Παγασητικού

 

 Πήλιο με τις Μαγευτικές παραλίες και τα  χωριά

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Free xml sitemap generator

Terms of Use - Privacy Policy

ATM MACHINES
Ζαγορά
Άγιος Ιωάννης
Τσαγκαράδα
Πορταριά
Βόλος

 

   

 

Ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατµοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασµά του, είναι ένα τρένο-τουριστικό αξιοθέατο των χωριών του Πηλίου.

         

   

            

         

 

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Ζαγορίν φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό.