Γαρδένια Στούντιος Μούρεσι

Price is negotiable
Τηλ. 24..........show
Κινητό 6936185115 , 6938387783
Διαμονή Book on Line

Booking.com

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Γαρδένια Στούντιος Μούρεσι

Φανταστικές, μοναδικές, ποιοτικές, αξέχαστες διακοπές στο Πήλιο στα “STUDIOS ΓΑΡΔΕΝΙΑ’’ Ο επισκέπτης μαγεύεται από την είσοδο του στον παραδεισένιο καταπράσινο και λουλουδιασμένο χώρο.

Ψυχική ανάταση και αγαλλίαση πλημμυρίζει την ψυχή του, αντικρίζοντας το τοπίο που ο καθένας ονειρεύεται από την καθημερινότητα και την ταραχώδη ζωή που δεν είναι δυνατόν να αποφύγει καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο πολιτισμός, η ευγένεια, η καθαριότητα, το χαμόγελο, η καλοσύνη και η φιλοξενία σκλαβώνει τον επισκέπτη. Απολαμβάνοντας λοιπόν την όλη ατμόσφαιρα με το τιτίβισμα των πουλιών και το ονειρεμένο παραδεισένιο περιβάλλον που τον μεταφέρει σε άλλη σφαίρα, υπόσχεται στον εαυτό του σύντομα να βρίσκεται κοντά του.

Ο Ζωγράφος, Ο φοιτητής, Ο ποιητής, Ο συγγραφέας, Ο λόγιος, Ο πνευματικός εν γένει επισκέπτης θα βρει την ηρεμία και γαλήνη που απαιτείται για τη δημιουργία του και την περισυλλογή του.

Οι στοργικοί γονείς με την οικογένειά τους είναι στον κατάλληλο χώρο ώστε να προσφέρουν στα παιδιά τους άφοβο παιχνίδι χωρίς την απειλή και επικινδυνότητα των τροχοφόρων και του μολυσμένου περιβάλλοντος.

Ο ρομαντικός με την παρέα του θα αναρωτιέται γιατί δεν ανακάλυψε νωρίτερα αυτόν τον προορισμό.

Σε μικρή απόσταση όλοι όσοι επιθυμούν νυχτερινή ζωή και σύγχρονη διασκέδαση προσφέρεται για όλες τις επιθυμίες και προτιμήσεις.

Στα «Studios ΓΑΡΔΕΝΙΑ» στο εινοσίφυλλο Πήλιο στο Βουνό των Κενταύρων συνδυάζονται βουνό και θάλασσα σπάνιος συνδυασμός για τουριστικούς προορισμούς.

Τέλος το χαμόγελο της υποδοχής θα σας καθηλώσει και θα εύχεστε σύντομα να το απολαύσετε και πάλι καθ’ ολη τη διάρκεια τους έτους.

Περιοχή

Μούρεσι, Θέα Αιγαίο Πέλαγος
Mouresi

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝIΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΗΛΙΟ

ΜΑΚΡΥΡΡΑΧΗ, 37001

ΤΗΛ. 6947 819381

E-mail us

Όροι χρήσης & Πολιτική απορρήτου