Καστρί αμμουδερή παραλία

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Παααλία Καστρί ,

καθώς κατεβαίνετε στη νότια άκρη της χερσονήσου της Μαγνησίας προς την παραλία, το σκηνικό αλλάζει, και οι κατάφυτες πλαγιές από πευκόδεντρα με φόντο τη θάλασσα θυμίζουν έντονα τα νησιά των Σποράδων. Σε μια στροφή του δρόμου βλέπετε από ψηλά μια παραλία μαγευτική.

Το Καστρί, μια αμμουδερή παραλία με πλούσια βλάστηση ολόγυρα, βρίσκεται σε απόσταση 63 χμ από το Βόλο, διαθέτει κάμπινγκ, και προσφέρει σε κάθε επισκέπτη στιγμές χαλάρωσης κοντά στη φύση.

Με φυσικό τοπίο παρόμοιο με αυτό των Σποράδων και με την ίδια την Σκιάθο να ξεπροβάλλει απέναντι, το Καστρί δίνει σε όλους την αίσθηση της απόδρασης σε ένα νησί μακριά από την πόλη.

Περιοχή

Καστρί, Παραλίες Αιγαίου
Καστρί

 

 Πήλιο με τις Μαγευτικές παραλίες και τα  χωριά

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Free xml sitemap generator

Terms of Use - Privacy Policy

ATM MACHINES
Ζαγορά
Άγιος Ιωάννης
Τσαγκαράδα
Πορταριά
Βόλος

 

   

 

Ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατµοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασµά του, είναι ένα τρένο-τουριστικό αξιοθέατο των χωριών του Πηλίου.

         

   

            

         

 

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Ζαγορίν φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό.