Βράχος Καλόγερος

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Βράχο Καλόγερο τον αποκαλούν οι ντόπιοι λόγω πού φαίνεται μόνος και κατά κάποιο τρόπο κυρτός. Σήμερα είναι ένα πανέμορφο αξιοθέατο για πολλούς τουρίστες, θαυμάζοντας αυτό το δημιούργημα της φύσης. Φυσικά μπορείς να τον επισκεφτείς μόνο με βάρκα, κανό ή με ποδήλατο θαλάσσης από μια κοντινή περιοχή. Βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή των Αγίων Σαράντα, Χορευτό και Άγιο Ιωάννη Πηλίου. Η περιοχή είναι ιδανική για ψάρεμα με βάρκα και ψαροντούφεκο.
Κοντά στον “Βράχο Καλόγερο” θα βρείτε υπηρεσίες όπως Jet Ski, Θαλάσσια ποδήλατα, θαλάσσια κανό, ενοικιαζόμενες βάρκες, εξοπλισμένες παραλίες, εστιατόρια και τελικά ξενοδοχεία, σπίτια, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τελικά το πανέμορφο καμπινγκ “Chorefto Camp”.
Πληροφορίες για τις παραπάνω παροχές θα βρείτε στο διαδικτυακό τουριστικό οδηγό https://www.ilovepelion.gr

 

 Πήλιο με τις Μαγευτικές παραλίες και τα  χωριά

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Free xml sitemap generator

Terms of Use - Privacy Policy

ATM MACHINES
Ζαγορά
Άγιος Ιωάννης
Τσαγκαράδα
Πορταριά
Βόλος

 

   

 

Ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατµοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασµά του, είναι ένα τρένο-τουριστικό αξιοθέατο των χωριών του Πηλίου.

         

   

            

         

 

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Ζαγορίν φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό.