Χόρτο - πανέμορφη θέα

Διαμονή Book on Line

Διακοπές Πήλιο - Pelion

Χόρτο ... εδώ θα βρείτε ξενοδοχεία για ξένοιαστες διακοπές.

Το Χόρτο Πηλίου

απέχει 46 χμ από τον Βόλο και 3 χμ από το γειτονικό χωριό Μηλίνα. Έχει εύκολη πρόσβαση από την πόλη του Βόλου και η παραλιακή διαδρομή προς το Χόρτο είναι πολύ ευχάριστη. Το Χόρτο είναι ένα χωριό που προσφέρει ηρεμία και ησυχία και μπορείτε να απολαύσετε ξένοιαστες διακοπές. Είναι περιτριγυρισμένο από την καταπράσινη πηλιορείτικη φύση και προσφέρει πανέμορφη θέα. Ολόγυρα στο χωριό υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες, που σας προσκαλούν στα δροσερά νερά τους.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, όπου μπορείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές. Σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε εδώ και τριάντα χρόνια σ’ αυτήν την όμορφη ‘’αγκάλη’’ του Παγασητικού. Τα σπίτια, χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο γλείφουν το κύμα παραταγμένα σοφά σε μια εύθυμη συμφωνία. Προς το τέλος Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο του χόρτου διοργανώνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις γνωστές σε όλη την Ελλάδα. Το Χόρτο επίσης, έχοντας την κατάλληλη υποδομή αποτελεί πόλο έλξης τουριστών που ενδιαφέρονται για το windsurf και την ιστιοπλοΐα.

Περιοχή

Χόρτο, Παραλίες Παγασητικού

 

 Πήλιο με τις Μαγευτικές παραλίες και τα  χωριά

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Free xml sitemap generator

Terms of Use - Privacy Policy

ATM MACHINES
Ζαγορά
Άγιος Ιωάννης
Τσαγκαράδα
Πορταριά
Βόλος

 

   

 

Ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τρενάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατµοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασµά του, είναι ένα τρένο-τουριστικό αξιοθέατο των χωριών του Πηλίου.

         

   

            

         

 

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ζαγοριν - Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Ζαγορίν φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό.